Viritystyöt

Teemme kaikenlaiset viritykset moottoreihin ja tarvittaessa rakennamme kokonaan uuden viritysmoottorin tai teemme kokonaisvaltaisen virityksen valmiiksi autoon asennettuna. Viritysmoottoria rakentaessa panostamme myös muuhunkin kuin pelkkään hienoon osalistaan, koska hyvilläkin osilla saa rakennettua helposti huonon moottorin jos itse kokonaisuutta ei oteta oikealla tavalla huomioon.

Moottorista mahdollisesti saatava vääntö ja teho on suoraan verrannollinen sen kautta kulkevaan ilmamäärään ja vakio-osilla suuri osa moottorin potentiaalista jää helposti käyttämättä. Kevyillä kansitöillä sekä imu- ja pakosarjamuutoksilla on todella iso vaikutus moottorin toimintaan, oli kyseessä sitten vapaastihengittävä tai ahdettu moottori. Pakosarjamuutoksissa esim. se netistä suositulta valmistajalta tilattu kallis pakosarja ei välttämättä ole aina paras ratkaisu, jos moottorin muita komponentteja ei ole valittu/tehty oikein sen ominaisuuksia silmälläpitäen.

Moottorin viritystöitä tehdessä otamme moottorin kaikkien komponenttien ominaisuudet huomioon kokonaisuutta tarkastellessa ja valitsemme sen mukaan mahdollisesti käytettävät osat parhaan toimivuuden takaamiseksi.